Info

¡Lucha Libre! Kovaa menoa Meksikossa pelataan lauantaina 27.8.2011 Keräkankareen urheilumajalla Pusulassa, noin 70 km Helsingistä. Peli sijoittuu ajattomaan vanhan hyvän ajan Meksikoon, jossa sombrerot ovat suuria ja aasit äkäisiä, señoritat pesevät autoja minimittaisissa shortseissaan,  ja jokainen naamioitunut trikoopukuinen vapaapainija on yleisön sankari. Hahmot ovat El Pulpiton pikkukylän ja sen lähialueiden asukkaita, autonkorjaajia, vapaustaistelijoita ja huumeparonin kätyreitä, jotka ovat viettämässä riehakasta vapaailtaa kylään saapunutta vapaapainishow’ta katsellen.

Pelin kesto on iltapäivästä iltaan, pelaajia otetaan noin 40 ja pelimaksu on 20 euroa Harmaasudet ry:n jäsenille, 22 euroa muille. Pelin sääntöjärjestelmänä sovelletaan suuremman draaman sääntöä ja tervettä järkeä. Pelin ikäraja on 16 vuotta.

Pelimaksu

Lucha Libren pelimaksu on 20 euroa Harmaasudet ry:n jäsenille, 22 euroa muille.

Pelipaikka ja aikataulu

Pelipaikka on Keräkankareen urheilumaja Pusulassa, noin 70 kilometriä Helsingistä. Paikalle pääsee ehdottomasti helpoiten autolla – kyytejä voi lähempänä peliä kysellä pelaajalistalla. Jenkkiraudat, moottoripyörät, maasturit ja muut riittävän siistit tai kämäiset autot voivat olla myös ingame pelissä, muut parkkeerataan vähän sivummalle.

Ajo-ohje Helsingin suunnasta:

Aja Turun moottoritietä kohti Turkua. Jää moottoritieltä ennen Lohjaa pois, ns Myllylammen liittymästä (Kyltissä SOMERO, SAUKKOLA) vanhalle Turuntielle, tie nro 110 ja jatka sitä pitkin kohti Turkua. Tätä tietä ajat eteenpäin reilut 12 kilometriä, yli Hiidenveden sillan, kunnes käännyt oikealle kohti PUSULAA ja SOMEROA tielle 280 (risteyksessä on kälyinen bensa-asema). Sitä tietä ajelet sitten noin 14 kilometriä, kunnes pari kilometriä Hyönölän (jossa maamerkkinä Brynolf Poutasen K-kauppa) jälkeen rupeat kyttäämään oikealle kääntyvää pientä Veikontietä, jonka risteyksessä tienviitta KERÄKANKAREEN HIIHTOKESKUS. Viimeinen kilometri ajetaan tätä hiekkatietä, varo marjastajia, muiden pelaajien autoja ja maansortumia.

Navigaattori ei välttämättä tunne Veikontietä, Google maps ei ainakaan. Koordinaatit N 6709808 E 330289.

Pelipäivä on la 27.8.2011. Pelin kesto on iltapäivästä myöhempään iltaan, pelipaikalla tulisi olla klo 12 mennessä. Pelipaikalla on mahdollista yöpyä lattiamajoituksessa tai ulkona laavussa, mutta tilaa ei ole kovin paljon. Jos haluat jäädä paikalle sunnuntaihin asti, kerro asiasta etukäteen pelinjohdolle.